Verhuizing naar nieuwe brede school Oostburg

Verhuizing naar nieuwe brede school Oostburg

Herfstvakantie 2015, we zijn verhuisd!
Maandag 26 oktober vond de verhuizing van zowel het kinderdagverblijf de Kleine Beer, als de buitenschoolse opvang de Beestenboel alsook peuterspeelzaal Pimpampoentje plaats. En 2 november was de eerste dag waarop alle drie de opvangvormen gezamenlijk open gingen in de nieuwe locatie. Het multifunctioneel centrum, wat tevens gebruikt wordt door basisscholen de Berenburcht en Sint Bavo is een aanwinst voor KOZV én Oostburg!

Hoewel het voor velen nog een beetje onwennig is en de buitenruimte, buitenom een kleine verharding, nog volledig op de schop moet, zijn alle medewerkers zeer tevreden dat ze in hun nieuwe onderkomen een start hebben kunnen maken. De nieuwe ruimtes zijn fris, hebben veel daglicht en staan zichtbaar met elkaar in verbinding.

De ideale opstelling van de meubeltjes zullen ze in de komende weken vast wel gaan vinden om vervolgens de ruimtes verder aan te kleden met kunstwerken aan de wand. Het wordt dus nog veel mooier!

Niet alleen in Oostburg zijn ze blij met de verhuizing. De vier fruitbomen van het kinderdagverblijf konden ze niet meenemen naar de nieuwbouw. Deze hebben op het kindercentrum in Breskens een heerlijke nieuwe plek gekregen.

300_fruitbomen.jpg