Cadeautjes voor voedselbank door gastouderbureau KOZV

Cadeautjes voor voedselbank door gastouderbureau KOZV

Door het succes van voorgaande jaren is ook dit jaar een actie opgezet door de klankbordgroep en het gastouderbureau van Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen om de voedselbank in Terneuzen een warm hart onder de riem te steken. Door (verborgen) armoede is en blijft de voedselbank helaas echt nodig. Door de actie, speciaal opgericht voor kinderen, kregen zij nu ook iets extra’s aangeboden naast het noodzakelijke van de voedselbank.

Doelstelling was om zo veel mogelijk combi-cadeautjes van kinderkleding met een leuke verrassing erbij voor de kinderen te kunnen overhandigen. Ook was gevraagd eventueel andere partijen erbij te betrekken en aan te sporen om mee te doen met deze actie. Hier is enthousiast op gereageerd door ouders, scholen, kinderen en natuurlijk ook de gastouders. De cadeautjes bleven binnen stromen.

De cadeautjes werden verzameld en op 6 juli jongstleden overhandigd door de klankbordgroep van de gastouderopvang van Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen aan de voedselbank. Het hart van het gastouderbureau ligt bij het welzijn van de kinderen en zij hopen door deze actie vele kindergezichtjes te hebben verblijd.