Interview met Esmee die gebruik maakt van SportBSO 2 Move

Interview met Esmee die gebruik maakt van SportBSO 2 Move

Pionnenrib na school? Superleuk bij SportBSO 2 Move!

Esmee (9 jaar) wordt er helemaal enthousiast van, pionnenrib. Iedere maandag, dinsdag en donderdag gaat ze naar de SportBSO 2 Move in Terneuzen. Daar maakt ze kennis met heel veel sporten. Eerst lekker eten en drinken Hoe haar middag er uit ziet? Als school klaar is, wordt ze opgehaald door een pedagogisch medewerker van de SportBSO. Samen met kinderen van andere basisscholen naar De Vliegende Vaart. Eerst wat fruit en drinken. Uiteraard hoort iets lekkers eten er ook altijd bij. En daarna een uur de sporthal in!

Altijd sporten Tijdens het uur sporten doen ze elke keer iets anders. In blokken van 6 weken worden per dag 2 verschillende sporten of spellen aangeboden. Esmee vindt het spel pionnenrib het leukste om te doen. Het is een soort trefbal waarbij de teams elkaar proberen af te gooien. Of je dient van het andere team de pionnen te stelen om te kunnen winnen. Veel rennen. Heerlijk sportief!

Gezellige boel Na het sporten gaat ze spelen met haar vriendinnen. Kletsen, spelletjes doen. Het is altijd een gezellige boel! Aan het einde van de middag wordt ze opgehaald. Behalve op dinsdag en donderdag, want dan blijft ze warm eten bij de BSO. ’s Avonds gaat ze namelijk ook nog naar de hockeytraining. Een sportieve meid, die Esmee!

Denkt u er ook over om uw kind in te schrijven voor de Sport BSO 2 Move? Esmee raadt het alle kinderen aan: ‘Omdat het op de SportBSO 2 Move SUPER leuk is!’

Aanmelden kan via: 0115-612368

 300_foto_2_esmee.jpg