Feest in Zuidzande

Feest in Zuidzande

25 September was het dan zover. De eerste 25 jaar van peuterspeelzaal Pippeloentje werd gevierd. En als je krijgt wat je verdient, dan kunnen we aan het weer opmaken dat we het verdient hebben om op deze dag ons jubileum te vieren

150_25_jaar_3.jpgDe kinderen hebben ’s ochtends onder andere lekkere berencakejes versierd. Natuurlijk naar het voorbeeld van het beertje dat 25 jaar geleden als logo voor de groep is gekozen. Wat ook lekker was, was het springen op het springkussen wat we buiten op het plein hadden staan. Geweldig om de kinderen zo te zien genieten.

Aansluitend aan een geslaagde ochtend was er een receptie. Deze werd goed bezocht door ouders, (oud) medewerkers, collega’s en medewerkers van de basisscholen waar we vanuit onze werkzaamheden regelmatig contact mee hebben. Zeker de oude foto boeken werden aandachtig bestudeerd. Zelfs, of misschien wel het meest, door de mensen die de foto’s in de loop van de tijd hebben ingeplakt. Een foto zegt meer dan woorden, dat bleek ook nu weer.

Namens het team van Pippeloentje kijken we terug op een leuke dag en willen we alle aanwezigen hartelijk danken voor hun aanwezigheid en de leuke cadeaus die we hebben mogen ontvangen.