Sophie: In Shape na mijn bevalling

Sophie: In Shape na mijn bevalling

Interview met Sophie die de In Shape-cursus heeft gevolgd, deze cursus wordt georganiseerd door Kinderopvang Zeeuws Vlaanderen.

Jonge moeders die net of een tijdje geleden zijn bevallen, krijgen vier gratis lessen aangeboden. Sophie trainde in een groep bij Foxkidz Villa Reyntje. Ze is zo enthousiast dat ze na de gratis lessen nu bootcamplessen volgt bij Rick van Boven van PT Home.

 

Weer lekker actief

‘De zwangerschap en bevalling waren een flinke aanslag op mijn lichaam. Het is erg belangrijk om goed te rusten na je bevalling. Daar staat tegenover dat het heerlijk is als je weer wat mag gaan doen. Sporten is goed voor je en het geeft me weer energie.

 

Contact met andere moeders

Het is leuk om andere moeders te ontmoeten en samen wat actiefs te doen. Je ziet de kindjes op de groep als je je eigen kindje gaat brengen, maar je ontmoet eigenlijk nooit de ouders. Daarom is het heel leuk om zo in contact te komen met elkaar.

Een aanrader
Voor mij waren de In Shape-lessen een goede manier om terug in beweging te komen. Een ideale start om met een personal trainer gecontroleerd en opbouwend de extra kilootjes te verliezen. Na afloop van de In shape-cursus krijg ik bovendien korting op nieuwe lessen. Dat maakt het sporten nóg leuker.’

Klik hier voor meer informatie