Babygroep

Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen heeft babygroepen, peutergroepen en verticale groepen. Maar in welke groep uw kindje ook komt er is altijd speciale aandacht en tijd voor uw baby. We volgen voor het slapen en eten het ritme van uw kindje. De pedagogisch medewerkers zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling van baby's. Alle groepsruimtes zijn zo ingericht dat er ruimte is voor de allerkleinsten. Er zijn vloerboxen en er is speciaal ontwikkelingsmateriaal. In de babygroepen zitten kinderen in de leeftijd van 10 weken tot 2 jaar, daarna gaan ze door naar de peutergroep.

In de verticale groepen zitten kinderen tot 4 jaar. Daar leren de jongsten een heleboel van de oudere peuters, die op hun beurt de baby's heel interessant vinden. Ook is het voor de jongsten heel vertrouwd een ouder broertje of zusje dichtbij in dezelfde ruimte te hebben.

In elk kindercentrum zijn er aparte slaapkamers die afgescheiden zijn van de groepsruimten. Onze pedagogisch medewerkers controleren elke 10 minuten of uw kind nog veilig en rustig ligt te slapen.