Kinderdagverblijven

Een veilige, gemoedelijke en stimulerende omgeving voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

Onze kinderdagverblijven bieden uw kind(eren) een veilige, aantrekkelijke en gezellige omgeving. Een plek waar kinderen zich ontwikkelen op allerlei gebied, leren en spelen met andere kinderen. Natuurlijk is het anders dan thuis maar onze ervaring leert dat vrijwel ieder kind zich hier snel thuis voelt. Wij bewerkstelligen dit onder andere door uw kind te laten verzorgen door een vaste pedagogisch medewerker. Bovendien beperken we de wisselingen in de groep, zowel van pedagogisch medewerkers als van kinderen. Op deze manier heeft uw kind binnen een mum van tijd niet alleen een vaste verzorger maar ook zijn of haar eigen speelkameraadjes waarmee vaak hechte vriendschappen ontstaan.

Onze kinderdagverblijven bieden plaats aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Afhankelijk van de locatie, het aantal kinderen op deze locatie werken wij met drie verschillende leeftijdsgroepen:

  • van 0 tot 2 jaar;
  • van 2 tot 4 jaar;
  • van 0 tot 4 jaar.

Bij het indelen van de groepen houden wij in alle gevallen rekening met het toegestane aantal kinderen per groepsruimte en met het noodzakelijke aantal pedagogisch medewerkers per groep. Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen voldoet te allen tijde aan de wettelijke normen die hiervoor gelden.

Graag nodigen wij u uit om verder te kijken op onze website en meer te ontdekken over onze kinderdagverblijven