Vakantie activiteiten

Spelen op de BSO is altijd leuk, maar in de vakantie proberen we het nog wat extra leuk te maken. Dit doen we door het aanbieden van speciale vakantieactiviteiten! In de meivakantie is het thema "De BSO in Mexico!".

De weken staan in het teken van reizen, mexicaans eten, muziek, dieren en planten in Mexico. Superleuke activteiten waarmee je kennis maakt met een land verweg.

Wil je extra komen? Leuk! met een ruildagdeel of extra dagdeel kun je deze vakantie altijd terecht op de bso! Ook je vriendje, vriendinnetje, neefje of nichtje is van harte welkom! gebruik daarvoor een ruildagdeel of extra dagdeel van jezelf. Wel graag zo snel mogelijk doorgeven aan de groep als je iemand exra mee wilt nemen. Ben je bijna 4 en wil je in de vakantie ook eens meedoen op de bso? Ook dat kan maar spreek het goed af met je juffen van het kdv en de bso!

Reservering voor de vakantie moeten op tijd binnen zijn. Lever het formulier voor de meivakantie in voor vrijdag 5 april, of geef de dagen door via de app voor 5 april!

500_mei_vakantie.jpg