Vakantie activiteiten

Spelen op de BSO is altijd leuk, maar in de vakantie proberen we het nog wat extra leuk te maken. Dit doen we door het aanbieden van speciale vakantieactiviteiten! In de voorjaarsvakantie is het thema "De BSO smaakt naar meer".

De week staat in het teken van koken, gezonde traktaties en drankjes maken en de kinderen kunnen een echt “ober-diploma” behalen. Uiteraard verwijst de titel van deze vakantie niet alleen naar lekker en gezond eten maar ook dat het ontzettend leuk is om met andere kinderen op de vakantiebso aan de slag te gaan met allerlei leuke activiteiten.

Wil je extra komen? Leuk! met een ruildagdeel of extra dagdeel kun je deze vakantie altijd terecht op de bso! Ook je vriendje, vriendinnetje, neefje of nichtje is van harte welkom! gebruik daarvoor een ruildagdeel of extra dagdeel van jezelf. Wel graag zo snel mogelijk doorgeven aan de groep als je iemand exra mee wilt nemen. Ben je bijna 4 en wil je in de vakantie ook eens meedoen op de bso? Ook dat kan maar spreek het goed af met je juffen van het kdv en de bso!

Reservering voor de vakantie moeten op tijd binnen zijn. Lever het formulier voor de voorjaarsvakantie in voor vrijdag 15 februari!

500_a4_activiteiten_voorjaarsvakantie_2019.jpg