Inschrijven

Hoe meld ik mijn kind aan?

Inschrijven is heel gemakkelijk: Via onze klantenportal kun je inschrijven voor Kinderdagverblijf, Buitenschoolse opvang en Peuterspeelzaal. Voor gastouderopvang is dit nog niet mogelijk, hiervoor kun je het onderstaande formulier invullen, dan nemen we zo snel mogelijk contact op.

Voor nieuwe klanten: Kies in de klantenportal voor 'Bent u nog niet ingeschreven, klik dan hier.'

Voor bestaande klanten: Log in op de klantenportal en kies bij stamgegevens onder plaatsingen en wachtlijsten voor 'Opvangwens toevoegen'.

Je kunt je gegevens invullen en zelf een wachtwoord kiezen. Via e-mail wordt er een debiteurennummer toegestuurd, wat nodig is voor het inloggen. Met het debiteurennummer en het wachtwoord log je in op de klantenportal om de opvangwensen van je kind toe te voegen. 

Liever inschrijven via persoonlijk contact? Onze medewerkers klantcontact helpen je graag! Je kunt ze bellen op 0115-612368 of mailen via klantcontact@kinderopvangzvl.nl.

Offerte

Je ontvangt na ongeveer een week een offerte. Via de rekentool kun je de nettokosten berekenen.  Dit zijn de kosten van de kinderopvang die voor je overblijven na aftrek van de bijdrage van de overheid en de werkgever(s). 

Op de afdeling klantcontact wordt gekeken of er plaats is op de dagdelen en de locatie van jouw keuze. Een medewerker van de afdeling klantcontact of een medewerker van het gastouderbureau zal contact met je opnemen om vervolgafspraken te maken.