Dit zijn wij

Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen staat voor kwaliteit voor ieder kind en is uw partner  in opvang en opvoeding.  Dat is onze missie! Wij zorgen dat ouders hun werk en de zorg voor kinderen goed kunnen combineren door dichtbij vertrouwde, goed verzorgde en leuke kinderopvang aan te bieden.
300_mindmap.JPG

Dichtbij

Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen biedt kinderopvang dichtbij uw wensen en behoeften. Wij vinden dat werk en de zorg voor kinderen goed te combineren moeten zijn. Daarom bieden wij volop mogelijkheden om uw kinderopvang af te stemmen op uw wensen en bieden wij verschillende pakketten opvang en veel flexibiliteit. 

Veilig, verantwoord en vertrouwd

Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen zorgt er voor dat u met een gerust hart naar uw werk kunt. Wij zijn er voor uw kind.  Alle medewerkers in de opvang zijn pedagogische beroepskrachten, scholing en ontwikkeling zijn kernpunten van ons personeelsbeleid.  De medewerkers zijn met hart en ziel verbonden aan Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen en staan voor hun werk en hun locatie!

Goed verzorgd

Voor het binnenklimaat van onze vestigingen is veel aandacht. Er zijn CO2 meters, de temperatuur wordt periodiek gecontroleerd en zonodig zijn de ruimtes van de baby’s en peuters voorzien van airconditioning, zodat ze veilig kunnen slapen. Schone ruimtes en goede hygiëne vinden wij erg belangrijk. De GGD inspecteert of wij voldoen aan deze gezondheidseisen. De inrichting is sfeervol, educatief, uitdagend en kindgericht. 

Steeds meer van onze speelpleinen zijn groen en dagen kinderen uit om te spelen en bewegen. De speeltoestellen worden regelmatig geïnspecteerd.

Stichting zonder winstoogmerk

Wij zijn een stichting zonder winstoogmerk en vinden het van groot belang een bijdrage te leveren aan de sociale infrastructuur van Zeeuws-Vlaanderen. Daarom hebben wij locaties en gastouders door heel Zeeuws-Vlaanderen, van D'Ee tot Hontenisse en van Hulst tot aan Cadzand.