Joyce Thys, mama van Jazz

Joyce Thys, mama van Jazz

De huiselijke sfeer sprak mij enorm aan en de leidsters zijn er lief, spontaan en kennen ook ieder kind op zijn manier.

Joyce is mama van Jazz. Werkt op dit moment thuis mee in het eigen installatiebedrijf in Aardenburg.

Ik heb voor kvo de opkikker gekozen omdat ik het belangrijk vond dat Jazz vanaf baby zijnde mee kon groeien in het  ritme van  naar school gaan . De huiselijke sfeer sprak mij enorm aan en de verschillende leidsters zijn er lief, spontaan en kennen ook ieder kind op zijn manier. Wat ik super leuk vond, om iedere avond opnieuw te lezen in het dagboekje waren de leuke tekstjes die er elke keer opnieuw in geschreven werden, van hoe mijn kleine wondertje het die dag gesteld had.

Nu mijn kleine wondertje meer een boefje is geworden gaat hij ook naar de peuters toe onder de tijd van KDV wat wel handig is als mama en papa aan het werk zijn. En wat blijkt nu, kleine Jazz krijgt les van dezelfde juffen die papa nog gehad heeft tijdens zijn peutertijd. (Vroeg me eigenlijk af of papa ook zo een (B)engel was??;-))

Ik heb het gevoel dat Jazz het er enorm naar zijn zin heeft aangezien we hem af en toe moeilijk kunnen overtuigen om mee te gaan naar huis na een dagje spelen met al zijn vriendjes, maar wat wil je met zulke leuke, creatieve leidsters die het hem daar heel de dag gezellig maken! Ik zou ook niet naar huis willen!!!