Gastouder opvang

GASTOUDEROPVANG

Gastouderopvang is kleinschalig, flexibel, huiselijk én op maat. De opvang vindt plaats bij de gastouder thuis. Werkt u op onregelmatige tijden? Dan is deze opvang wellicht een ideale mogelijkheid. Een gastouder is in staat om wisselende diensten op te vangen. Maar uiteraard kan ook het kleinschaligere aspect van een gastouder u aanspreken.

Zorgvuldige selectie gastouders

Gastouders worden zorgvuldig geselecteerd op ervaring met en de verzorging van kinderen. Ook dienen gastouders in het bezit te zijn van het diploma Helpende Zorg en Welzijn MBO2 gastouders. Daarnaast moeten de woning en de omgeving geschikt zijn voor kinderen en voldoen aan bepaalde wettelijke eisen met betrekking tot veiligheid en hygiëne. 

Pedagogisch beleidsplan

Alle gastouders werken volgens ons pedagogisch beleidsplan. Daarnaast besteedt het gastouderbureau van Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen veel aandacht aan deskundigheidsbevordering. Zo organiseert het gastouderbureau regelmatig thema-avonden en werkbesprekingen.

Altijd een ideale opvangsituatie

Door het grote netwerk aan gastouders kan het gastouderbureau de wensen van u, de gastouder en uw kind zodanig op elkaar afstemmen dat voor alle partijen een ideale opvangsituatie ontstaat.

Geïnteresseerd? Neem contact op met het gastouderbureau via 0115-612368 of info@kinderopvangzvl.nl.