Inschrijven

Hoe meld ik mijn kind aan?

Inschrijven is heel gemakkelijk: Via onze klantenportal kunt u inschrijven voor Kinderdagverblijf, Buitenschoolse opvang en Peuterspeelzaal.

Voor bestaande klanten: u logt in op de klantenportal en kiest bij stamgegevens onder plaatsingen en wachtlijsten voor opvangwens toevoegen.

Voor nieuwe klanten: U kiest voor * Bent u nog niet ingeschreven, klik dan hier.

U kunt uw gegevens invullen en kiest zelf een wachtwoord voor de klantenportal. Via email wordt u een debiteurennummer toegestuurd dat u nodig hebt om in te loggen. Met uw debiteurennummer en wachtwoord logt u in op de klantenportal om uw opvangwensen toe te voegen.

Inschrijven voor gastouderopvang via de klantenportal is nog niet mogelijk, daarvoor kunt u het inschrijfformulier gebruiken in het blokje gastouders.

Liever inschrijven via persoonlijk contact? Onze medewerkers klantcontact helpen u graag! Telefoonnummer: 0115-612368

Offerte

U ontvangt na ongeveer een week een offerte. Wij bieden kosteloos aan een indicatie te berekenen van uw netto kosten. Dit zijn de kosten van de kinderopvang die voor u overblijven na aftrek van de bijdrage van de overheid en de werkgever(s). U kunt uw gegevens voor een nettoberekening doorgeven bij het telefonisch contact met onze medewerker van de afdeling klantcontact. Wanneer u ook de gegevens heeft doorgegeven voor de indicatie van de netto kosten, ontvangt u deze indicatie samen met de offerte.

Op de afdeling klantcontact wordt gekeken of er plaats is op de dagdelen en de locatie van uw keuze. Een medewerker van de afdeling klantcontact of een medewerker van het gastouderbureau zal contact met u opnemen om vervolgafspraken te maken. 

U kunt natuurlijk ook zelf contact met ons opnemen.