A. Soethoudt, gastouder

Mijn naam is Anja en ik ben een vrolijke en flexibele gastouder. Ik verzorg al meer dan 25 jaar gastouderopvang en doe dat met heel veel plezier. Ik heb ervaring met kinderen vanaf baby leeftijd tot 12 jaar, van voltijds tot naschools. In mijn huidige groep pas ik op kinderen variërend van 0 – 4 jaar maar ik ben ook beschikbaar voor noodopvang en/of vakantie opvang voor kinderen van 0 - 12 jaar

Ik heb de benodigde papieren waaronder Sociaal Pedagogisch Werker, EHBO en kinderreanimatie. Daarbij heb ik ervaring opgedaan met kinderen die ADHD of ODD hebben. Mijn huis voldoet aan alle veiligheidsnormen van de GGD zoals bijvoorbeeld rookmelders en (trap)hekjes. Ik ben een geregistreerde gastouder. Ik sta bij de gemeente en bij de Kamer van Koophandel ingeschreven. Dat betekent dat u recht heeft op kinderopvangtoeslag van de belastingdienst.

Kleinschaligheid en persoonlijke aandacht staat bij mij voorop. Mijn doel is dat kinderen zich thuis voelen en het naar hun zin hebben wanneer de ouders aan het werk zijn. De persoonlijke aandacht voor de ontwikkeling van het kind staat voorop. Op de dag wordt o.a. geknutseld en voorgelezen. In de tuin is ruim voldoende speelruimte aanwezig. Spelen voor de kinderen is heel belangrijk. Samen of alleen. Er is ruim voldoende speelgoed aanwezig zoals Lego, puzzels,  autootjes enz. Voor de kleintjes tekengerei, klei, Duplo enz. Ook ga ik met de kleintjes regelmatig naar een kinderboerderij of naar een speeltuin.

Er zijn geen huisdieren.

Contactgegevens

Hoogstraat 5
4521BK Biervliet
0618842231
LRKP Nummer: 192012149
LRKP Link en GGD rapport:link

Opvangtijden

maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag,
van 6.00u tot 19.00u.

Bemiddelingsmedewerker.

Carly Huiskes
Telefoon 0115-612368

                                                                                                                                                                                                                                                                                  

Vind de opvang bij jou in de buurt

Postcode & Type opvang