Kiddo's 12,5 jaar in Biervliet

Kiddo's 12,5 jaar in Biervliet

Zo’n 12,5 jaar geleden opende voormalig wethouder Eric Kerckhaert de deuren van kindercentrum Kiddo’s. De huidige locatie aan de Markt in Biervliet (de voormalige Rabobank) werd in 2004 betrokken. Buitenschoolse opvang werd eerst aangeboden in het onlangs gesloopte gebouw van peuterspeelzaal Dikkie Dik, maar is nu ook centraal gevestigd aan de Markt.

Er is in die 12,5 jaar veel gebeurd. Veel kinderen uit Biervliet, maar ook uit de ons omringende dorpen maakten of maken nu nog gebruik van de diensten van ons kindercentrum. In het werkveld van de kinderopvang is veel veranderd, maar onze zorg, toewijding en aandacht voor de ontwikkelingsstimulering voor alle kinderen van nul tot dertien jaar is gebleven.

Naast de kinderopvang en buitenschoolse opvang maakt peuterspeelzaal Dikkie Dik onderdeel uit van het opvangaanbod in het huidige kindercentrum. Kiddo’s is een hecht team van medewerkers en vrijwilligers, die voor een groot gedeelte al jaren in Biervliet werkzaam zijn. Zij willen deze mijlpaal graag vieren met alle huidige maar zeker ook met alle vroegere ouders én alle kinderen, die in de loop van de jaren bij de Kiddo’s opvang hebben genoten.

Feest

Op zaterdag 21 juni is er  tussen 14.00 en 17.00 uur de mogelijkheid om herinneringen op te halen aan een mooie tijd en de huidige opvangmogelijkheden te bekijken. Voor de kinderen zijn er uiteraard een aantal leuke activiteiten!

U bent van harte welkom bij  Kiddo’s (Markt 11, Biervliet). 

Wilt u meer informatie over de opvang van Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen, kijk op www.kinderopvangzvl.nl of stap eens binnen bij de locatie van de Kiddo’s!