Modderdag 2014

Modderdag 2014

Op vrijdag 27 juni 2014 organiseren Kinderopvang Zeeuws Vlaanderen en Stichting Natuurspeelbos Axel de eerste Nationale Modderdag in het Natuurspeelbos. Het terrein gelegen aan de Justaasweg, Kinderdijk en Langeweg is goed bereikbaar voor voetgangers en fietsers en het beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Een echte top-locatie!

Het terrein gelegen aan de Justaasweg, Kinderdijk en Langeweg is goed bereikbaar voor voetgangers en fietsers en het beschikt over voldoende parkeergelegenheid. Een echte top-locatie! 

Natuurbeleving is van onschatbare waarde voor de ontwikkeling van kinderen juist nu in een tijd waarbij kinderen veel tijd binnen door brengen.

Tijdens deze dag staat het beleven van modder centraal en komen de kinderen weer in contact met de natuur. Kinderen ervaren de modder met al hun zintuigen: voelen, ruiken horen, proeven en zien. Daarnaast is het spelen met zand en water enorm leuk.

Het thema van de Nationale Modderdag is sport en spel. De kinderen kunnen op Modderdag meedoen aan diverse activiteiten zoals modder touwtrekken, moddermaskers maken, modder tekenen en nog veel meer.

De activiteiten starten om 11.00u voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Na 13.00u  zijn de kinderen van 4 tot 8 jaar aan de beurt. Om 15.30u zijn de kinderen van 9 tot 13 jaar welkom. De Modderdag eindigt rond 17.30 uur