Gastouderbureau KOZV solide en betrouwbaar!

Gastouderbureau KOZV solide en betrouwbaar!

Het gastouderbureau van KOZV baalt ontzettend van de negatieve berichtgeving over grote landelijke fraude in de PZC van 10 november. Het zet de bedrijfstak in een heel verkeerd daglicht. Afgelopen jaar is het gastouderbureau (onderdeel van Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen) weer met glans geslaagd voor de HKZ controle en GGD inspectie. Medewerkers zijn er erg trots op.

"Terecht dat de Belastingsdienst de fraudeurs steeds harder aanpakt, want ze geven een heel verkeerd en negatief beeld van een mooie bedrijfstak", aldus Rianne Vons (directeur-bestuurder). "Gericht kiezen een deel van onze ouders juist voor opvang in de huiselijke sfeer."

KOZV heeft wegens groeiende vraag weer nieuwe gastouders nodig, die kleinschalige opvang in huiselijk kring aanbieden aan ouders, die daar de voorkeur aangeven. Alles is bij het gob tot in de puntjes geregeld en ouders kunnen met een gerust hart hun kind toevertrouwen aan dit gastouderbureau. Er wordt zowel op de kleintjes als op de financiën en wet- en regelgeving goed gepast!

Vacature Gastouders: Weet u iemand of heeft u zelf interesse, meldt u dan aan via gob@kinderopvangzvl.nl  of bel naar één van onze ervaren bemiddelingswerkers (Bernadette, Syreetha & Anita), zij staan graag voor u klaar!