Juvent nu ook actief in het nieuwe mfc in Oostburg

Juvent nu ook actief in het nieuwe mfc in Oostburg

Naast de samenwerking die Juvent al heeft met KOZV in Terneuzen en Hulst (twee BSO+ groepen) zal op 7 maart een nieuwe samenwerkingsvorm van start gaan in het MFC in Oostburg. Dit keer geen buitenschoolse opvang, maar de samenwerking op een peuterspeelzaal.

400_img_6553.jpg

Juvent zal op maandag en dinsdag tussen 9.00 en 15.00 uur haar dagbesteding aan een aantal kinderen aanbieden in één van onze peuterspeelzaalruimten in het nieuwe MFC. Een peuterspeelzaal, waar ook wij ’s ochtends onze opvang aan blijven bieden. Een spannende uitdaging om te kijken hoe dit op de werkvloer vorm zal krijgen.

Naast dit tweedaagse aanbod van dagbehandeling zullen een speltherapeut, een kinderfysiotherapeut en een psycho motorisch therapeut hun werkzaamheden namens Juvent in het MFC aanbieden.

Een waardevolle aanvulling voor kinderen in de regio West Zeeuws- Vlaanderen, die hierdoor minder snel de regio uit moeten om gebruik te kunnen maken van hierboven genoemde diensten.

We zijn heel blij met de samenwerking en hopen natuurlijk dat ouders, verzorgers en de kinderen hier de vruchten van zullen gaan plukken.