Opvoedpagina

Onze kinderen zijn onze grootste schatten, maar af en toe valt opvoeden niet mee!

Gelukkig hoeven we niet alles alleen te doen en kunnen we op verschillende manieren hulp krijgen als we eens met een opvoed vraag zitten.

Eerste aanspreekpunt als u eens ergens mee zit kan de pedagogisch medewerker van uw groep zijn. Zij hebben een schat aan ervaring en soms is een tip al genoeg om u op weg te helpen.

Stelt u uw vraag liever niet aan de pedagogisch medewerker van de groep, dan kunt u ook bij onze aandachtfunctionarissen terecht. Barry en Marjolijn ondersteunen de groepen onder andere bij het maken van plannen van aanpak als dat nodig is. Zij kunnen u ook helpen bij een opvoedvraag. U kunt uw vraag stellen via email:  opvoedvragen@kinderopvangzvl.nl

Barry of Marjolijn nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

150_marjolijn.jpg 150_barry.jpg 150_marianne_en_megan.jpg
Marjolijn, unit manager gemeente Terneuzen Barry, unit manager gemeente Sluis Marianne, VVE coördinator

 

Naast de mogelijkheid om opvoedvragen te stellen via email kunt u ons ook benaderen via Facebook of Twitter. Via een persoonlijk bericht krijgt u dan contact met Marianne.

Niet alleen bij ons kunt u terecht met opvoedvragen. Op het Centrum voor jeugd en gezin staan ook mensen klaar om u te helpen met al uw vragen rondom jeugd en gezin. U vindt een CJG in alle gemeenten:

Gemeente Sluis: Porthos, Nieuwstraat 2, 4501 BD  Oostburg, 140117.

Gemeente Terneuzen: Aan-z, Markt 1, Axel, 0115-563015

Gemeente Hulst: Hulst voor elkaar, Grote markt 24, Hulst, 0114 - 684 700

Op de website van het CJG vindt u ook allerlei informatie over opvoeden en opgroeien van baby tot puber, net als op de pagina opvoeden.nl

Blijf niet te lang lopen met zorgen, vragen of twijfels. Soms is even er over praten al voldoende om u weer op weg te helpen!