Werken bij

Vacature leden Raad van Toezicht

Vacature 2 leden Raad van Toezicht Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen

Wegens aflopende termijnen binnen de Raad van Toezicht van Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen zijn wij op zoek naar twee nieuwe leden. Wij zoeken kandidaten met affiniteit met kinderopvang, bestuurlijke ervaring, waarvan minimaal één met expertise op gebied van onderwijs en /of (ortho)pedagogiek.

KOZV streeft naar een divers samengestelde RvT met een mix van leeftijd, culturele achtergrond, ervaring en gender. Het is van belang dat de leden elkaar qua kennis en competenties aanvullen en samen beschikken over de vereiste kennis, ervaring en netwerken om de doelen van beleid en strategie, de geboden dienstverlening, de organisatie en de bedrijfsvoering in algemene zin te kunnen beoordelen. Gelet op de huidige samenstelling gaat de voorkeur uit naar vrouwelijke kandidaten. Zie bijlage voor meer informatie

Klik op de link voor meer informatie, gegeven door Ralph van Dijk (voorzitter Raad van Toezicht)

 

Kom werken bij een van onze leuke teams

Als pedagogisch medewerker van Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen hou je van het werken met kinderen én met collega’s. Een goede sfeer in het team vinden wij heel belangrijk voor de opvang van de kinderen en voor je eigen werkplezier. Je krijgt bij de start een inwerkprogramma op maat aangeboden. Daarna zijn er volop scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden die ervoor zorgen dat je bij blijft in je vak. Ook werken we met mentoren en pedagogisch coaches die jou begeleiden in het werken op de groep. Op die manier maak jij  dat de kinderen zich goed  voelen bij ons en voor je het weet voel je jezelf ook helemaal thuis.

De collega’s op kantoor ondersteunen de medewerkers op de groepen op allerlei gebied. De afdelingen Klantcontact, Administratie, P&O en Receptie werken met plezier voor de externe en de interne klanten. Met elkaar staan we voor het bieden van de beste kinderopvang in Zeeuws-Vlaanderen.

Bekijk onze vacatures Gastouder worden?

Onze mogelijkheden

Bij KOZV start je als pedagogisch medewerker met een contract op oproepbasis. Vaak kun je echter al snel redelijk wat uren werken, in dat geval volgt ook snel een vast aantal uren op contract. Hoe meer je wil en kan werken, des te sneller heb je vaste uren en een vast contract. 

Werken bij KOZV is

  • Werken met liefde voor kinderen
  • Bij de grootste kinderopvangorganisatie van Zeeuws-Vlaanderen
  • In een hecht team met enthousiaste collega’s
  • Teams roosteren zelf, balans werk-privé vinden we belangrijk
  • Volop scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden
  • Salariëring volgens cao
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een hele leuke en actieve Personeelsvereniging

Stage bij KOZV

Jaarlijks bieden wij aan circa 60 leerlingen van de opleiding SPW / Kindprofessional  niveau 3 en 4 een stageplaats aan. Afhankelijk van de woonplaats kan dit op locaties zijn door heel Zeeuws-Vlaanderen, er is altijd wel een locatie in de buurt. We hebben nauw contact met de MBO-opleidingen in Zeeland, zodat de begeleiding van de stagiairs goed verloopt.  Daarnaast geven we leerlingen van het voortgezet onderwijs de mogelijkheid een snuffelstage of maatschappelijke stage te doen.