Werken bij

Kom werken bij een van onze leuke teams

Als pedagogisch medewerker van Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen hou je van het werken met kinderen én met collega’s. Een goede sfeer in het team vinden wij heel belangrijk voor de opvang van de kinderen en voor je eigen werkplezier. Je krijgt bij de start een inwerkprogramma op maat aangeboden. Daarna zijn er volop scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden die ervoor zorgen dat je bij blijft in je vak. Ook werken we met mentoren en pedagogisch coaches die jou begeleiden in het werken op de groep. Op die manier maak jij  dat de kinderen zich goed  voelen bij ons en voor je het weet voel je jezelf ook helemaal thuis.

De collega’s op kantoor ondersteunen de medewerkers op de groepen op allerlei gebied. De afdelingen Klantcontact, Administratie, P&O en Receptie werken met plezier voor de externe en de interne klanten. Met elkaar staan we voor het bieden van de beste kinderopvang in Zeeuws-Vlaanderen.

We hebben op dit moment vacatures voor:

 

 

 

 

Bekijk onze vacatures Gastouder worden?

Onze mogelijkheden

Bij KOZV start je als pedagogisch medewerker met een contract op oproepbasis of we gaan in gesprek over vaste uren. Deze vaste uren zijn meestal op flexibele basis, dat betekent dat je op meer meerdere locaties werkt. Vaste uren op een vaste locatie is mogelijk als er een specifieke vacature is.

Wil je weten of je in de kinderopvang mag werken? Doe een diplomacheck en kijk wat de mogelijkheden zijn!

https://www.kinderopvang-werkt.nl/diplomacheck-kinderopvang

Kwalificeer je op dit moment niet maar zou je graag eens samen met iemand van afdeling P&O kijken naar de mogelijkheden, neem dan contact op via het mailadres pz@kinderopvangzvl.nl

Werken bij KOZV is

  • Werken met liefde voor kinderen
  • Bij de grootste kinderopvangorganisatie van Zeeuws-Vlaanderen
  • In een hecht team met enthousiaste collega’s
  • Teams roosteren zelf, balans werk-privé vinden we belangrijk
  • Volop scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden
  • Salariëring volgens cao
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een hele leuke en actieve Personeelsvereniging

Stage bij KOZV

Jaarlijks bieden wij aan circa 60 leerlingen van de opleiding SPW / Kindprofessional  niveau 3 en 4 een stageplaats aan. Afhankelijk van de woonplaats kan dit op locaties zijn door heel Zeeuws-Vlaanderen, er is altijd wel een locatie in de buurt. We hebben nauw contact met de MBO-opleidingen in Zeeland, zodat de begeleiding van de stagiairs goed verloopt.  Daarnaast geven we leerlingen van het voortgezet onderwijs de mogelijkheid een snuffelstage of maatschappelijke stage te doen.