Ervaringen

Fenna en Lars bij Foxkidz Villa Reyntje in Hulst

Fenna en Lars bij Foxkidz Villa Reyntje in Hulst

30 augustus 2019

Zus Fenna (3,5) en broer Lars (1) gaan samen naar Foxkidz Villa Reyntje in Hulst.

Moeder Maaike vertelt: "Fenna speelt heel graag buiten op de opvang en kan daar lekker haar energie kwijt. Ze doet van alles: klimmen en klauteren, van de glijbaan, maar ze vindt vooral het spelen in de zandbak heel erg leuk. Ook speelt ze graag samen met andere kinderen in het winkeltje of doet ze een gezelschapsspelletje. 

Lars is vooral aan het oefenen om te leren stappen en klimt en klautert overal op en af. Hij speelt graag in het tunneltje, kiekeboe door het raampje en loopt graag rond aan de handen van de juf. Ook is hij altijd in voor een knuffel." 

Maaike vindt het onderscheidende van deze locatie de geweldige buitenruimte. "En het feit dat er drie kinderdagverblijf groepen zijn is erg fijn. Iedere groep is ingericht op de verschillende ontwikkelbehoeften van de kinderen. Dat geeft een fijn en veilig gevoel."

lees meer
Nola gaat naar de gastouder!

Nola gaat naar de gastouder!

5 juni 2019
Nola van 1 jaar oud vindt het heerlijk om te spelen en te zingen met andere kindjes bij de gastouderopvang.
Mama Sylvia vertelt: 'Het geeft ons een fijn gevoel dat Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen de gastouders screent en goedkeurt om toe te mogen treden als gastouder. Het is voor ons het belangrijkst dat onze dochter het naar haar zin heeft en die indruk krijgen wij zeker. Ze kan nu net lopen en zodra ze bij de opvang binnenstapt loopt ze met een brede glimlach naar de gastouder. Dat vinden wij heel leuk om te zien!'
lees meer