Tarieven

De Wet kinderopvang regelt de kwaliteit en de financiering van de kinderopvang. Uitgangspunt is dat kinderopvang een zaak is van ouders, werkgevers en overheid. Ouders die beiden werken en voor hun kinderen zorgen, kunnen een tegemoetkoming van het Rijk ontvangen, de zogenaamde kinderopvangtoeslag. Deze toeslag dient u zelf aan te vragen bij de Belastingdienst via www.toeslagen.nl.
Ouders sluiten een overeenkomst met een kindercentrum en betalen zelf de factuur. De inkomensafhankelijke overheidsbijdrage én de werkgeversbijdrage van de opvangkosten ontvangen de ouders via de Belastingdienst. Uw netto kosten zijn dus bijna altijd veel lager dan de bruto kosten.

U kunt kiezen of u de kinderopvangtoeslag zelf wilt ontvangen, of dat u het direct naar Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen laat overmaken. Het voordeel van deze laatste mogelijkheid is dat u dan van KOZV maandelijks een nota ontvangt waarop u alleen uw eigen deel, dus alleen de netto kosten, moet betalen. U kunt dit aangeven op het aanvraagformulier voor kinderopvangtoeslag. Hiervoor vult u het rekeningnummer van KZV in: IBAN nummer NL89ABNA0630976295.

Voor zowel kinderdagverblijf als voor buitenschoolse opvang bieden wij u verschillende pakketten aan. Voor deze pakketten geldt een basisprijs die wij zo laag mogelijk houden.

De pakketten kunnen uitgebreid worden met extra’s zodat de opvang optimaal aansluit op uw persoonlijke situatie. In al onze vestigingen is flexibele opvang en afname van verkorte dagdelen mogelijk. Heeft u juist wat langer opvang nodig dan zijn onze verlengde openingstijden voor u de oplossing. En ook als u alleen opvang in de vakantie nodig heeft regelen wij dit graag voor u.

De medewerkers van onze afdeling planning & plaatsing bekijken graag samen met u welke opvang het beste bij u past.

Maakt u liever gebruik van gastouderopvang, dan kunt u terecht bij ons gastouderbureau. Gastouderopvang is mogelijk vanaf € 0,86 per uur.

Heeft u hulp nodig bij het aanvragen of wijzigen van de kinderopvangtoeslag? Ook dat regelen we gratis voor u!

Kortom, KOZV heeft voor iedereen een passend aanbod, en dat al vanaf € 0,77 per uur.

Een compleet overzicht van ons aanbod vindt u op de prijslijst 2019.

Daarnaast is het mogelijk om door een proefberekening op de website van de belastingtoeslagen, te berekenen hoeveel u per saldo voor uw kinderopvang moet betalen.

Als u wilt kunnen we u de kosten voor de kinderopvang vrijblijvend voorrekeken. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en u bent vrij om vervolgens wel of neit gebruik te maken van onze opvangmogelijkheden. Uiteraard kunnen wij ook de kosten voro verschillende vormen van opvang en de verschillende contracvormen voor u vergelijken. Wilt u hier gebruik van maken, neem dan contact op met onze afdeling klantcontact via klantcontact@kinderopvangzvl.nl of via tel. 0115-612368

Aanvragen kinderopvang toeslag

Kinderopvang toeslag moet vooraf aangevraagd worden! Aanvragen van toeslag met terugwerkende kracht is niet meer mogelijk. Kijk voor meer informatie over aanvragen van toeslag op onze pagina Hulp bij aanvragen toeslag