Gastouderopvang

d186d03f18de26b6dfbef5111530f79b0bbeb9e8.jpegOnze gastouderopvang is flexibel, op maat, kleinschalig en vooral heel erg huiselijk waardoor er veel persoonlijke aandacht is voor jouw kind. Bij Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen staan gediplomeerde gastouders klaar om jouw kind met liefde op te vangen zodat jij met een gerust gevoel naar het werk kunt.

Gastouders

Alle onze gastouders hebben ervaring met kinderen, zijn gediplomeerd en hun thuisomgeving  voldoet aan wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne. Je vindt ons door heel Zeeuws Vlaanderen, op onze site via het kaartje kunt u alle gastouders vinden. Vink dan wel even gastouderopvang aan.

Zelf gastouder worden.

Thuiswerken én werken in de kinderopvang? Dat kan als je gastouder wordt en werken wilt combineren met je eigen kinderen thuis. Je kunt je eigen onderneming starten met persoonlijke begeleiding van ons.

Is dit wat voor jou of wil je meer informatie?
Neem dan even contact met ons op via het mailadres gob@kinderopvangzvl.nl of bel naar 0115 – 61 23 68.

 Onze bemiddelingsmedewerkers leggen er graag meer over uit.

Rol gastouderbureau

Als je meer wilt weten over gastouderopvang dan kom je terecht bij een ervaren bemiddelingsmedewerker van het gastouderbureau. Omdat al onze gastouders ingeschreven staan kunnen zij jou helpen om een gastouder te vinden die bij jouw wensen past. De bemiddelingsmedwerker is tijdens het hele proces van aanmelden tot start en tijdens het gebruik van gastouderopvang jouw aanspreekpunt bij vragen of opmerkingen.

Naast deze belangrijke taak zorgt het gastouderbureau voor de scholing van gastouders.

De pluspunten van onze gastouderopvang


  • Gastouders bieden een plek waar kinderen samen komen om gezellig te spelen en te leren.
  • Onze gastouders creëren een tweede thuis voor jouw kind. Een vast gezicht en een plek waar samen kan worden ontbeten, geluncht en eventueel ‘s avonds gegeten kan worden.
  • Door de kleinschalige groep is er een groot gevoel van veiligheid en vertrouwen en is er veel ruimte voor individuele aandacht. Hierdoor worden dagindeling en activiteiten afgestemd op de persoonlijke behoefte van jouw kind.
  • Gastouders en ouders werken nauw samen om ervoor te zorgen dat de zorg en opvoeding van kinderen goed op elkaar aansluiten, waardoor  kinderen opgroeien in een stabiele en betrouwbare omgeving met duidelijke regels en voorspelbare routines
  • Flexibele opvang.
  • Als de gastouder op vakantie is, dan proberen wij te zorgen voor vervangende opvang. Helaas kunnen wij dat niet garanderen.
  • Het gastouderbureau biedt hulp bij het aanvragen van de kinderopvangtoeslag

Samen op zoek

Samen kijken we dus welke gastouder het beste bij jou past. Met onze rekentool bereken je eenvoudig wat de gastouderopvang je gaat kosten.