Gastouderopvang

d186d03f18de26b6dfbef5111530f79b0bbeb9e8.jpegOnze gastouderopvang is op maat, kleinschalig, flexibel en vooral heel erg huiselijk. Door heel Zeeuws-Vlaanderen staan gediplomeerde gastouders klaar om jouw kind met liefde op te vangen zodat jij met een gerust gevoel naar het werk kunt.

Gastouders

Alle onze gastouders hebben ervaring met kinderen, zijn gediplomeerd en hun thuisomgeving  voldoet aan wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne. Je vind ons overal, op onze site via het kaartje alle gastouders vinden. Vink dan wel even gastouderopvang aan. Heb je nu zelf interesse om gastouder te worden neem dan even contact met ons op via het mailadres gob@kinderopvangzvl.nl of bel naar 0115 – 61 23 68. Voor meer informatie klik dan hier

Rol gastouderbureau

Als je meer wilt weten over gastouderopvang dan kom je terecht bij een ervaren bemiddelingsmedewerker van het gastouderbureau. Omdat al onze gastouders ingeschreven staan kunnen zij jou helpen om een gastouder te vinden die bij jouw wensen past. Als je gekozen hebt dan is er regelmatig contact met het gastouderbureau.

Naast deze belangrijke taak zorgt het gastouderbureau voor de scholing van gastouders.

De pluspunten van onze gastouderopvang

  • Onze gastouders creëren een tweede thuis voor jouw kind. Een plek waar samen wordt ontbeten, geluncht en eventueel ‘s avonds mee-eten is mogelijk.
  • Een plek waar kinderen samen komen om gezellig te spelen en te leren.
  • Door het grote netwerk van gastouders zijn er altijd opvangmogelijkheden dichtbij
  • Flexibele opvang, ook mogelijkheden in de avond, nacht en de weekenden
  • Als de gastouder op vakantie is, dan zorgen wij voor vervangende opvang
  • Het brengen en ophalen regel jij in samenspraak met de gastouder
  • We bieden hulp bij het aanvragen van de kinderopvangtoeslag

Samen op zoek

Samen kijken we dus welke gastouder het beste bij jou past. Met onze rekentool bereken je eenvoudig wat de gastouderopvang je gaat kosten.