A. van Damme-Maenhout, Gastouder

Ik ben Alexandra van Damme-Maenhaut, 39 jaar en getrouwd met Jasper samen zijn wij de trotse ouders van 1 zoon en 2 dochters: Stef 14 jaar, Anouk 11 jaar en Robin 8 jaar. Wij wonen in het gehuchtje Kruisdorp in de polder tussen Kloosterzande en Lamswaarde. Bij ons in huis en in de tuin wonen ook nog 1 hond en 2 poezen.

Begin januari ben ik gestart als gastouder, na 20 jaar als pedagogisch medewerker op de groep (kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang en peuterspeelzaal) te hebben gestaan, was het voor mij tijd om het roer om te gooien.

Waarom nu mijn koers wijzigen?

Graag wil ik de kinderen en hun ouders meer persoonlijke aandacht geven. Daarnaast wonen wij in de polders van het prachtige Kloosterzande en vanuit hier kan ik de kinderen meenemen op avontuur naar buiten.

Bij mij worden de kinderen opgevangen in warme, gezellige en huiselijke sfeer met veel aandacht voor de kinderen. Hier mogen de kinderen opgroeien, spelen, ontdekken, ontwikkelen, zichzelf zijn en vies worden.

De kinderen gaan veel mee naar buiten o.a. voor een wandeling met de hond, met de bakfiets fietsen we naar de zeedijk om boten te kijken of gaan we even langs de boer, fietsen we naar het marktje in Kloosterzande of halen we kinderen op van school.

In de moestuin helpen de kinderen met zaaien, planten, water geven en oogsten.

We beschikken over een ruime tuin waar de kinderen naar harte lust kunnen spelen in de boomhut, op de trampoline of lekker even in het schommelnest wegdromen van alle avonturen die ze beleven of we spelen samen een partijtje voetbal.

En is het weer wat minder? Dan spelen we lekker in huis.

Ben jij ook nieuwsgierig geworden of heb je misschien wel interesse?

Neem gerust contact met mij of het gastouderbureau op of like mijn pagina op facebook Gastouderopvang op d’n buiten bij Alexandra of volg mij op instagram @bijalexandra en beleef zo samen met ons al onze avonturen.

300_afbeelding.png

Contactgegevens

A. van Damme-Maenhout
Kruisdorpsedijk 8
4587RA Kloosterzande
Email:
Telefoonnummer: 0612845212

LRKnr:162463170 Link GGD rapport Link

Bemiddelingsmedewerker:

Carly Huiskes                                                                                            

Email: chuiskes@kinderopvangzvl.nl                                                 

Telefoonnummer: 0115-612368

 

 

Vind de opvang bij jou in de buurt

Postcode & Type opvang