J. van Poele, 'Gastouderhuis Nijntje Pluis'

600_foto_website_jacqueline.jpg

Mijn naam is Jacqueline van Poele. Ik ben getrouwd met Peter en samen hebben wij 4 kinderen die inmiddels uitwonend zijn. Ik ben geboren op 4 maart 1964.
 
Al vanaf dat ik 14 jaar was, ben ik geïnteresseerd in de opvoeding van kinderen. Eerst in de vorm van oppas, gymnastiekleidster, zwemleidster en later als gastouder. Ik vang kinderen op van 0-4 jaar en in de vakanties regelmatig wat oudere kinderen.
 
Kinderen moeten zich hier veilig en thuis voelen, vandaar dat ik ook met een vast dagritme werk. Alle kinderen hebben hier tijdens het slapen een eigen bedje, beddengoed en slaapkamer. Ook vind ik het belangrijk dat ieder kind zich in haar/zijn eigen tempo kan ontwikkelen. Dit stimuleer ik spelenderwijs. Regelmatig onderneem ik uitstapjes naar b.v. de kinderboerderij, speeltuin en andere buitenactiviteiten. Binnen spel bestaat uit knutselen, boekjes lezen, zingen, dansen, spelletjes, bakken enz. Ook hebben wij twee huisdieren, poes Minoes en een kleine Labradoodle Toby die zeer lief is voor de kinderen. Hij is met de kinderen opgegroeid en verhaard niet, zodat hij ook geschikt is als een kindje een allergie mocht hebben.
 
Ik werk met een eigen pedagogisch werkplan, zodat ik mij bewust ben hoe ik met de kinderen omga. Om meer kennis te verkrijgen ben ik geabonneerd op een vakblad en volg ik regelmatig bijscholingen.

Contactgegevens

Apollovlinder 15
4533 HT Terneuzen
0612156336
jacquelinevp92@gmail.com

LRKP Nummer: 110102800
LRKP Link en GGD rapport: link

Opvangtijden
  • Maandag, dinsdag en donderdag van 7:30 tot 17:30 uur

Schoolvakanties

  • Ook opvang in schoolvakanties

Bemiddelingsmedewerker

Carly Huiskes

Email: chuiskes@kinderopvangzvl.nl

Telefoonnummer:0115-612368

Vind de opvang bij jou in de buurt

Postcode & Type opvang