K. Harte, Gastouderopvang Kendra

600_foto_kendra.png

Hallo allemaal,

Mijn naam is Kendra. Sinds 2012 heb ik mijn diploma kinderopvang niveau 4 gehaald en ben met veel plezier werkzaam geweest als invaller bij zowel de peuterspeelzaal, BSO en kinderdagverblijven. Daarna heb ik nog een tijd als au pair gewerkt bij een gezin met 3 kinderen.

Sinds 2018 ben ik met veel plezier gastouder. Ik werk op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag en vang kinderen op in de leeftijd 0 tot 12 jaar.

Ik vind het belangrijk dat de kinderen zich vertrouwd en  veilig voelen in hun omgeving.
En omdat je als gastouder een klein groepje kinderen opvangt kun je genoeg aandacht besteden aan ieder kind, samen een spelletje doen, boekje lezen, knutselen of knuffelen met de kleintjes. Verder vind ik een gezellige sfeer en structuur belangrijk. Omdat de kinderen op school al een vast schema hebben mogen ze bij mij zelf kiezen waar ze zin in hebben. Willen ze graag knutsel, spelen of liever buitenspelen ik vind het allemaal prima. Naast ons huis is er een groot grasveld met een leuke speeltuin waar we geregeld heen gaan.

Ook heb ik een bakfiets aangeschaft waar we geregeld een uitstapje maken naar het strand, Groede podium, de speeltuin of zomaar een stukje fietsen met mooi weer. De kinderen vinden het heerlijk.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met mij.

Contactgegevens

Philips van Kleefstraat 34
4511CE Breskens
06-12238495
kendra_harte@hotmail.com

LRKP Nummer: 283039784.
LRKP Link en GGD rapport: link

Opvangtijden

  • Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7.00-18.30.
  • Ook in schoolvakanties.
  • Weekend en avonduren in overleg.

Bemiddelingsmedewerker

Imke de Jaeger
E-mail: idejaegerlips@kinderopvangzvl.nl
Telefoon: 0115-612368 

Vind de opvang bij jou in de buurt

Postcode & Type opvang