Kindercentrum De Oude Vaart bso

 600_oudevaart1.jpg600_oufdevaartbso.jpgWij zijn een buitenschoolse opvang (BSO)groep in kindcentrum de Oude Vaart. Op de BSO zijn 4 enthousiaste pedagogisch medewerkers werkzaam. Onze binnenruimte is uitdagend  ingericht voor kinderen van 4 tot 12 jaar. We hebben twee ruimtes waar de kinderen kunnen spelen. Het peuterlokaal “de vlinders” waar de BSO na schooltijd gebruik van maakt is ingericht voor  de kinderen uit groep 1 en 2 en heeft een kook/huis/bouwhoek, een aparte verkleedhoek en natuurlijk genoeg knutselmateriaal. Het andere lokaal is gezellig ingericht met een hoek waar met  lego, knex, de trein, de garage en een boerderij gespeeld kan worden. Er is voldoende knutselmateriaal en er zijn gezelschapsspelletjes. Ook is er voor de oudere kinderen de mogelijkheid om gebruik te maken van de computer en het digibord. Hier kunnen ze spelletjes op spelen en we gebruiken het digibord ook als we een film gaan kijken. Wij werken met thema’s die aansluiten bij de thema’s van de basisschool.

We spelen natuurlijk ook graag buiten. Dit doen we in samenwerking met de Speelneus. Onze buitenruimte is ruim opgezet met een pannakooi, een uitdagend klimtoestel en bij de Speelneus kun je allerlei spelmateriaal lenen.

We hebben een facebookpagina: Kindcentrum de Oude Vaart, hierop zijn regelmatig allerlei leuke activiteiten die we met de kinderen doen te zien.

Nieuwsgierig geworden naar BSO “de Oude Vaart”. Kom dan gerust eens langs om een kijkje te nemen en de sfeer te proeven.

Contactgegevens

Tamarindestraat 4
4537 XH Terneuzen
0115-610484
oudevaart@kinderopvangzvl.nl

LRK Nummer: 166064695 
LRK Link en GGD rapport: link

Opvangtijden
  • Maandag tot en met vrijdag van 7:30 uur tot 18:00 uur

Verlengde Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag van 6:30 tot 7:30 uur en van 18:00 tot 18:30 uur

Schoolvakanties

  • Geopend.
  • Erkende feestdagen zijn wij gesloten.

Senior pedagogisch medewerker

Sandra Seghers
E-mail: sseghers@kinderopvangzvl.nl

Unit manager

Marjolijn van den Berg
E-mail: mvandenberg@kinderopvangzvl.nl
Telefoon: 06-51607423

Planner

Sophie Koreman
E-mail: skoreman@kinderopvangzvl.nl
Telefoon: 0115-552235

Vind de opvang bij jou in de buurt

Postcode & Type opvang