Kindercentrum Foxkidz Kloosterzande 't Getij kdv

  600_getij1.jpg600_klooster_kdv_2.jpegOns kindercentrum is gevestigd in basisschool 't Getij en bestaat uit een kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar en een buitenschoolse opvang. Elke ochtend wordt er door de peuterspeelzaal gebruik gemaakt van de bso-ruimte.

De ruimte voor de 0-4 jarigen is overzichtelijk ingedeeld en er zijn verschillende 'thema-hoekjes' gecreëerd, zoals een winkeltje, een keuken en de poppenhoek: dat is heerlijk spelen voor je kind. Daarnaast zijn er voor de baby’s boxen, wippertjes en kussens om te klauteren. We werken met het VVE programma Uk en Puk om op die manier de ontwikkeling van de kinderen te optimaliseren. De kleintjes vinden dit geweldig en nemen Puk overal mee naar toe! De seizoensgebonden thema’s zoals kerst, sinterklaas, carnaval en vader- en moederdag vergeten we zeker niet.

s Ochtends en ’s middags eten we samen fruit en tussen de middag boterhammen. Kinderen die een middagdutje doen, hebben de mogelijkheid dit te doen in hun vaste bedje dat ze bij ons hebben. Bij de allerkleinsten volgen we hetzelfde ritme als thuis. En als de jongste kinderen slapen is dit een mooie gelegenheid om met de peuters individuele activiteiten te doen.

Ook maken we regelmatig uitstapjes en wandelingen naar de eendjes met de bolderkar. Daar maken we foto's van die te zien zijn in de Foxkidz app. Zo kunnen alle mama's en papa's onze belevenissen van dichtbij meevolgen op hun telefoon. 

Meer weten over Foxkidz? Maak vandaag nog een afspraak voor een rondleiding of kijk op onze website!

Contactgegevens

Oosthof 1
4587 EP Kloosterzande
0114-682314
kloosterzande@foxkidz.nl

LRK Nummer: 231574150
LRK Link en GGD rapport: link

Opvangtijden
  • Maandag tot en met vrijdag van 7:30 uur tot 18:00 uur

Verlengde Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag van 6:30 tot 7:30 uur en van 18:00 tot 18:30 uur
  • Verkorte dagdelen mogelijk van 9:45 tot 12:45 en van 12:45 tot 15:45 uur.

Schoolvakanties

  • Open
  • Erkende feestdagen gesloten

Senior pedagogisch medewerker

Tamara Van Cauteren
E-mail: TVanCauteren@kinderopvangzvl.nl

Unit manager

Jeroen van Loon
E-mail: jvanloon@kinderopvangzvl.nl
Telefoon: 06-53576014

Planner

Jaimy Dees
Email: JDees@kinderopvangzvl.nl
Telefoon: 0115-552235

Vind de opvang bij jou in de buurt

Postcode & Type opvang