Kindercentrum Het Zonnehuisje kdv

 600_zonnehuisje2.jpg600_zonnehuisje_1.jpg

Welkom bij babygroep de Wolkjes van kindercentrum het Zonnehuisje. Onze locatie is gevestigd in mfc De Statie in Sas van Gent. Onze babygroep biedt opvang aan de allerjongsten kindjes (0-1 jaar) en bij ons staan liefdevolle aandacht, warmte, geborgenheid en ontwikkelingsmogelijkheden centraal. Wij hebben binnen onze speelruimte een afsluitbare hoek, die een vriendelijke en warme uitstraling heeft en waar jouw kindje fijn kan vertoeven en zich kan ontwikkelen op zijn/haar eigen tempo. In de aangrenzende slaapkamer heeft elke baby een eigen bed. Als het mooi weer is hebben wij een eigen babytuin, aangrenzend aan de groep, zodat de kinderen veilig buiten kunnen spelen.

We werken met een vast team van drie pedagogisch medewerkers om jouw zoon of dochter met liefde te verzorgen en alle aandacht te geven die hij/zij nodig heeft.

Via onze app word je dagelijks geïnformeerd over het dagritme en de ontwikkeling van jouw baby. Daarnaast is er een wekelijks mededeling over het weekprogramma van de 1-2 jarigen.

Wanneer jouw zoon of dochter toe is aan educatieve vaardigheden, zullen deze aangeboden worden. Vooral om kennis op te doen in het ontdekken van verschillende materialen. Daarnaast maakt uw jouw kind kennis met divers speelgoed afgestemd op de leeftijd. Stap voor stap helpen wijd e kinderen verder ontwikkelen tot de peuterleeftijd.

Heb je interesse in onze opvang voor jouw baby, maak dan een afspraak om langs te komen, dan geven wij je alle informatie die je wilt!

Contactgegevens

Canadalaan 2c
4551 AL Sas van Gent
0115-454306
zonnehuisje@kinderopvangzvl.nl

LRK Nummer: 111162907
LRK Link en GGD rapport: link

Opvangtijden
  • Maandag tot en met vrijdag van 7:30 uur tot 18:00 uur

Verlengde Openingstijden

  • Maandag tot en met vrijdag van 6:30 tot 7:30 uur en van 18:00 tot 18:30 uur

Vakanties

  • Maandag tot en met vrijdag van 7:30 tot 18:00 uur
  • Schoolvakanties open
  • Erkende feestdagen gesloten

Senior pedagogisch medewerker

Lieselot Vanhijfte
E-mail: lvanhijfte@kinderopvangzvl.nl

Unit manager

Vera Bakker
E-mail: vbakker@kinderopvangzvl.nl
Telefoon: 06-51630513

Lokale Oudercommissie

Oudercommissie Sas van Gent
E-mail: ocsasvangent@kinderopvangzvl.nl

Planner

Jaimy Dees
Email: JDees@kinderopvangzvl.nl
Telefoon: 0115-552235

Vind de opvang bij jou in de buurt

Postcode & Type opvang