Kindercentrum Hoek

Wat leuk dat u komt snuffelen bij de informatie van kindercentrum Hoek. Bij kindercentrum Hoek streven we naar veilige opvang waarbij we de kinderen stimuleren in hun ontwikkeling. Elk kind is uniek in zijn persoonlijkheid!

Wij hebben een babygroep, een peutergroep en twee BSO groepen.

 Babygroep Duimelotje.

Hier vangen we de allerkleinsten op in de leeftijd van 0-2 jaar. Vaste leidsters van deze groep zijn Very, Dominique en Odetta.

In het eerste levensjaar van de baby’s hanteren we zoveel mogelijk het schema van thuis. Ouders krijgen dagelijks een berichtje over de dag. Na het eerste levensjaar draaien de kinderen mee in een vast dagritme. Ook worden er regelmatig foto’s gestuurd van de kinderen naar de ouders. Elk kind krijgt een mentor toegewezen. De ruimte is aangepast aan de belevingswereld van de kinderen.

Peutergroep Pinkelotje

Deze peutergroep bestaat uit kinderen van de peuterspeelzaal en het kinderdagverblijf. Allen in de leeftijd van 2-4 jaar. Kinderen van de peuterspeelzaal kunnen 5 ochtenden komen van 08.15 tot 12:15. Hier wordt VVE aangeboden. De peuters van het kinderdagverblijf zijn 5 hele dagen welkom van 07:30 tot 18:00. (eventueel zijn er vroegere en latere tijden mogelijk, dit is in overleg).  Ook hier staan vaste gezichten. Lizette, Danielle, Manon en Bianca.

De peuters werken aan een vast dagritme. We stimuleren de kinderen in hun zelfstandigheid. Zelf de jas aandoen, boterham smeren, aankleden, zindelijkheidstraining,….Uiteraard helpen we de kinderen waar nodig! De motoriek, taalontwikkeling, ...alles komt aan bod tijdens onze thema’s . Verder gaan we elke dag naar buiten. Bij extreem slecht weer kunnen we in het dorpshuis heerlijk rennen in de grote zaal.

Onze ruimtes zij ingericht met spelmateriaal gericht op het ontwikkelingsniveau van het kind. Kinderen kunnen vrij spelen in hoeken, kunnen aan tafel voor een spelletje of puzzel of lekker op de bank hangen tijdens het lezen van een boekje.

BSO de Boeffies

Deze BSO-groep is voor kinderen van 4 t/m 6 jaar. Deze kinderen worden door de leidster opgehaald bij school en gaan lekker spelen in de ruimte van de jeugdsoos. Elke dag wordt er een leuke activiteit aangeboden, gaan de kinderen lekker buiten spelen, kunnen ze een spelletje doen, kleuren of vrij spelen met het vele materiaal welke op leeftijd is afgestemd. Ook hier staat vaste leiding. Angelique, Danielle en Odetta proberen er elke dag weer een heerlijk relaxte namiddag van te maken voor de kinderen. Deze kinderen kunnen ook terecht voor een voorschoolse, op vakantiedagen en studiedagen. Tijdens de VS, vakantiedagen, studiedagen, en op woensdag en vrijdag sluiten de Bengels aan bij deze groep.

BSO de Bengels

Deze BSO-groep is voor kinderen van 7 jaar en ouder. De kinderen worden opgehaald door de leidsters bij school en spelen op maandag, dinsdag en donderdag bij de locatie in de kerk aan het dorpsplein. Deze prachtige nieuwe locatie is ingericht op de belevingswereld van de kinderen. Ook hier staat vaste leiding. Angelique en Odetta zorgen ervoor dat de kinderen een heerlijke, ontspannen middag hebben waarbij ze kunnen kiezen uit een spelletje, een activiteit welke wordt aangeboden of spelen met playmobiel, lego, voetbaltafel of pop-it’s….

Op vakantiedagen, studiedagen,woensdag, vrijdag en de VS spelen de kinderen bij de Boeffies in de jeugdsoos.

Kom gerust eens binnen of bel ons als uw vragen heeft!

Altijd welkom bij Kindercentrum Hoek!

Angelique, Manon, Danielle, Odetta, Dominique, Very, Lizette en Bianca

Adres: Molenplein 3, 4542 DA Hoek > 0115 441 247

LRK Nummer Kdv: 213357021 
LRK link en GGD rapport KDV: link
LRK Nummer BSO:165077128
LRK link en GGD rapport BSO: link

Senior pedagogisch medewerker

Bianca Cornelis
Email: BCornelis@kinderopvangzvl.nl

Unit manager

Maaike van de Klooster
Email: mdeletter@kinderopvangzvl.nl

Planner

Jaimy Dees
E-mail: JDees@kinderopvangzvl.nl
Telefoon: 0115-552235

 

 

Vind de opvang bij jou in de buurt

Postcode & Type opvang