Kindercentrum 't Springtij kdv bso en startgroep

Als onderdeel van de Kustschool bieden wij met een team van vaste pedagogisch medewerkers het hele jaar door, vijf dagen in de week van 7.30 tot 18.00 uur, dagopvang aan kinderen van nul tot vier jaar en buitenschoolse opvang aan de kinderen van vier tot en met twaalf. Ook hebben we in de schoolweken iedere ochtend van 8.30 uur tot 12.00 uur een peuteraanbod voor de kinderen van twee tot vier jaar in onze startgroep.

Binnen de Kustschool maken we gebruik van twee eigen leefruimtes. Bij binnenkomst van het gebouw vindt u aan de linkse kant onze verticale groep waar we met de inrichting van onze ruimte zijn ingesteld om kinderen van nul tot twaalf jaar op te vangen. In een knusse setting zorgen we voor uitdagende en ontspannende activiteiten. De combinatie van ontwikkelen en ontspannen in een veilige en vertrouwde omgeving staat bij ons voorop en zorgt ervoor dat u als ouder, verzorger met een gerust hart uw kind(eren) bij ons uit handen geeft.

Rechts hebben we onze startgroep waar iedere ochtend, in nauwe samenwerking met de docenten van groep 1 -2 ons peuteraanbod plaatsvindt. Ook in deze ruimte kunnen 's middags bso kinderen spelen. Voor de kinderen tot vier jaar werken we in ons activiteiten programma onder andere met de Voor- en Vroegschoolse methodiek Puk en Ko. Voor de peuters hebben we in de startgroep een bijzonder aanbod. Bijzonder omdat bij de afname van twee dagdelen peuterspeelzaal  er drie extra ochtenden gratis gebruik gemaakt mag worden van ons programma. En bijzonder omdat thema‚Äôs waarmee we werken samen met de docenten van groep 1-2 worden uitgewerkt en aangeboden. Door deze startgroep worden de ontwikkelingskansen van kinderen vergroot en bieden we een naadloze aansluiting voor jouw peuter op groep 1 van de Kustschool. 

Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Kom zeker eens een kijkje nemen, iedereen is welkom.

Contactgegevens

Badhuisweg 36A
4506 BC Cadzand
0117-222080
springtij@kinderopvangzvl.nl

LRK Nummer: KDV 225301398
LRK Link en GGD rapport: link

LRK Nummer: BSO 184894827
LRK Link en GGD rapport: link

Opvangtijden

  • Maandag tot en met vrijdag van 7:30 uur tot 18:00 uur.

Verlengde Openingstijden

  • Van 6:30 uur tot 7:30 uur
  • Van 18:00 uur tot 18:30 uur
  • Verkorte dagdelen mogelijk van 9:45 tot 12:45 en van 12:45 tot 15:45 uur.
  • Verkorte dagdelen voor BSO alleen mogelijk bij afname van lange dagdelen, b.v woensdagmiddag en vakantiedagdelen.

Schoolvakanties

  • Schoolvakantie geopend
  • Erkende feestdagen gesloten

Unit manager

Ellen Verduyn
E-mail: everduyn@kinderopvangzvl.nl
Telefoon: 06-59811981

Planner

sophie Koreman
E-mail: SKoreman@kinderopvangzvl.nl
Telefoon: 0115-552233

Vind de opvang bij jou in de buurt

Postcode & Type opvang