Peutergroep Ukkepuk

 600_ukkepuk2.jpg600_ukkepuk1.jpgOnze peutergroep Ukkepuk staat voor een peutergroep met een warme sfeer, waar elk kind met zijn ouders welkom is. Voor ons is ieder kind uniek, een kind is sociaal, een kind kan veel zelf, ieder kind is nieuwsgierig, ieder kind durft zich te ontwikkelen. Vanuit dit kindbeeld spelen en werken we met alle peuters. We werken met een programma voor voor-en vroegschoolse educatie (=VVE) namelijk SPOREN. Meer informatie hierover krijg je als je bij ons komt kijken.

Je peutertje komt met twee jaar in de ochtend groep en als hij/zij drie jaar wordt, dan kijken we in overleg met jou of hij/zij samen met vriendjes naar de middaggroep van de driejarigen kan gaan spelen.

We hechten groot belang aan de emotionele en sociale veiligheid van de peuters. De ruimte en de materialen en het speelgoed waar de kinderen mee spelen worden aangepast aan de behoeftes en de belangstelling van de kinderen. Aan de muur hangen we documentatie: foto’s en tekst vertellen kinderen en ouders met welke onderwerpen we bezig zijn. Tegelijkertijd laten we foto’s van ieder dagdeel op Facebook en de KOZV app zien.

We zien jou als ouder als een belangrijke partner, wie beter dan jij kan ons vertellen wie je peuter is. We hebben samen regelmatig contact over de ontwikkelingen van je kind en als je wil kan je een dagdeel meespelen en kijken in onze groep.

We hopen je met jouw peuter te mogen begroeten bij ons, dan kunnen we nog veel meer vertellen!

We zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag de hele dag aanwezig!

Contactgegevens

Stadhouderslaan 5
4571 JZ Axel
0115-531452
ukkepuk@kinderopvangzvl.nl

LRK Nummer: 598404818
LRK Link en GGD rapport: link

Opvangtijden

  • Maandag tot en met vrijdag ochtendgroep van 08:15 tot 12:15 uur

School Vakanties

  • Schoolvakanties en erkende feestdagen gesloten.

Senior pedagogisch medewerker

Lydia Hermsen
E-mail: lhermsen@kinderopvangzvl.nl

Unit manager

Maaike de Letter
E-mail: mdeletter@kinderopvangzvl.nl
Telefoon: 0651608180

Lokale Oudercommissie

Oudercommissie Axel
E-mail: ocaxel@kinderopvangzvl.nl

Planner

Sophie Koreman
E-mail: SKoreman@kinderopvangzvl.nl
Telefoon: 0115-552230

Vind de opvang bij jou in de buurt

Postcode & Type opvang