Gefeliciteerd met je zwangerschap!

Een spannende tijd om volop van te genieten en je voor te bereiden op de komst van je kindje. Veel dingen moeten geregeld worden en daarbij is het ook goed om alvast na te denken over het moment dat je straks weer terug gaat werken. Je wilt je baby dan in veilige en vertrouwde handen achterlaten. Wij helpen je graag bij het vinden van een fijne plek voor je pasgeboren kindje. We leggen alles uit met betrekking tot de opvang en als je wilt vragen we ook de kinderopvangtoeslag voor je aan.
Natuurlijk wil je met eigen ogen zien waar je baby de dagen dat jij werkt gaat doorbrengen. Je bent van harte welkom voor een rondleiding op onze locaties zodat je zelf de sfeer kan proeven. Als de opvang goed geregeld is, is dat een hele zorg minder als je weer terug aan het werk gaat.

Rondleiding

Wij raden je aan om tijdig een rondleiding aan te vragen, zodat je ruim de tijd hebt om rond te kijken welke locatie het beste bij jou en je baby past. Kom langs en laat je uitgebreid informeren over de gang van zaken op de verschillende groepen en de mogelijkheden. We vragen je wel om even een afspraak te maken, zodat de pedagogisch medewerker alle tijd kan nemen voor je vragen. 

Vraag direct een rondleiding aan!

 

600_20181101_-_villa_reyntje_afruk_3.jpg600_20181101_-_villa_reyntje_afruk_31.jpg600_20181101_-_villa_reyntje_afruk_37.jpg

Onze opvang

Onze organisatie is het vertrouwde en deskundige gezicht van kinderopvang in Zeeuws-Vlaanderen. Onze pedagogische medewerkers staan ieder dag met veel liefde en aandacht klaar om je kindje op te vangen. We werken met vaste medewerkers zodat je kindje gauw gewend is. Als het enigszins kan worden de kleintjes apart opgevangen in onze baby-groepen, die helemaal afgestemd zijn op de rust en regelmaat die zij nodig hebben. Tussendoor houden wij de mama’s en papa’s zo goed mogelijk op de hoogte via de Kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen app waarop foto’s en korte berichten van je kindje te vinden zijn. Zo is de stap wat minder groot.

Gastouderopvang


Je kunt voor je baby ook kiezen voor gastouderopvang. Deze opvang is bij de gastouder thuis en is kleinschalig, flexibel, en op maat. Meer informatie hierover vind je bij gastouderopvang. 

Samen op zoek


Onze afdeling Klantcontact helpt je graag bij het vinden van de opvang die je zoekt. Zij zijn bereikbaar via klantcontact@kinderopvangzvl.nl of 0115-612368.

Hieronder zie je de locaties bij jou in de buurt. Je bent van harte welkom voor een rondleiding om de locatie te bekijken en de sfeer te proeven.

Met onze rekentool reken je eenvoudig uit hoeveel de kinderopvang in jouw situatie kost.