Kind in Zeeuws Vlaanderen

Zeeuws-Vlaanderen is de beste plek om op te groeien, daar zetten wij ons elke dag voor in!

Beschikbaarheid van de beste opvang-en scholingsmogelijkheden voor jouw kind is daar een wezenlijk onderdeel van. Maar door al het aanbod van verschillende partijen is het soms lastig om duidelijk te krijgen wat nu precies de mogelijkheden zijn voor opvang of school voor jouw kind. Hoog tijd om dat inzichtelijk te maken!

Met plezier brengen we de nieuwe website www.kindinzeeuwsvlaanderen.nl 400_zvldebesteplek-logo.pngonder jouw aandacht. Hier vind je als ouder/verzorger een totaaloverzicht van alle mogelijkheden van opvang en onderwijs in Zeeuws-Vlaanderen, ongeacht wie de aanbieder is. Of je nu kinderopvang zoekt of een basisschool; je zoekt en vindt het eenvoudig in een gemeente of plaats naar keuze.

In deze korte video wordt de website onder de aandacht gebracht en vertellen kinderen wat zij leuk vinden aan opgroeien in Zeeuws-Vlaanderen.

Het initiatief ‘Kind in Zeeuws-Vlaanderen, de beste plek om op te groeien' wordt ondersteund door alle partijen in deze regio die streven naar kwalitatief hoogwaardige kinderopvang, basisscholen en voortgezet onderwijs.

Niet alleen kinderopvang organisaties en scholen zelf, maar ook de drie Zeeuws-Vlaamse Gemeenten doen mee. Wij waarderen alle kinderen zoals ze zijn; we helpen ze op weg hun beste zelf te worden. Daarom vinden wij het belangrijk om kinderopvang en basisscholen goed op elkaar aan te laten sluiten. Dat betekent een doorlopende ontwikkel-en leerlijn voor kinderen van 0-12 jaar, gevolgd door een goede aansluiting met het voortgezet onderwijs. Samen zorgen we ervoor dat Zeeuws-Vlaanderen voor jouw kind(eren) écht de beste plek is om op te groeien!